4K UHD 1 hours - Jungle Waterfall - mindfulness, ambience, relaxing, meditation, nature

 


4K UHD UltraHD shot of a Beautiful Tropical Jungle Waterfall with binaural audio of birds etc for 1 hours. The sound has been carefully mixed in stereo for full enjoyment. 


Perfect for looping to relax, meditate, sleep, yoga, pilates, live wallpaper, dinner parties or just reading a book with as a nice window to look out of on your monitor or television.


Please Subscribe and check out our other videos for other great nature windows to relax to. 


Relax, sleep, study, work or meditate with the refreshing natural white noise sounds and sights of pure water flowing over limestone rocks, surrounded by lush, green vegetation. This Ultra High Definition (UHD/ 2160p) nature video and high quality sound can be used to create a peaceful and revitalizing atmosphere in your home or place of work. 


----------------------------------------------


Yemyeşil bitki örtüsüyle çevrili, kireçtaşı kayaların üzerinden akan saf suyun canlandırıcı doğal beyaz gürültü sesleri ve manzaraları ile rahatlayın, uyuyun, çalışın, çalışın veya meditasyon yapın. Bu Ultra Yüksek Çözünürlüklü (UHD/ 2160p) doğa videosu ve yüksek kaliteli ses, evinizde veya iş yerinizde huzurlu ve canlandırıcı bir atmosfer yaratmak için kullanılabilir.


Güzel Tropik Orman Şelalesi'nin 4K UHD UltraHD çekimi, 1 saat boyunca kuşların vb. binaural sesiyle. Tam bir keyif için ses stereo olarak dikkatlice karıştırılmıştır.


Rahatlamak, meditasyon yapmak, uyumak, yoga, pilates, canlı duvar kağıdı, akşam yemeği partileri veya monitörünüzde veya televizyonunuzda dışarıyı seyretmek için güzel bir pencere olarak sadece bir kitap okumak için döngü yapmak için mükemmeldir.

Comments